Menu

REGIONALE WORTELS, WERELDWIJD NETWERK

De CARLISLE® Construction Materials Europe Group (CCM Europe) brengt ervaring en expertise van de Europese CCM-bedrijven samen onder één dak. De groep maakt deel uit van CARLISLE® Companies Incorporated, een beursgenoteerde onderneming die haar hoofdkantoor in de Verenigde Staten heeft. De CARLISLE® CM Europe Group bestaat uit de volgende bedrijven:

 

 CARLISLE® Construction Materials BV

 CARLISLE® Construction Materials GmbH

 CARLISLE® Construction Materials Ltd.

KRACHTIGE MERKEN VERENIGD

CARLISLE® CM Europe heeft een lange traditie als toonaangevende leverancier van EPDM. Veel van de Europese bedrijven begonnen hun werkzaamheden in de 19e eeuw als rubberverwerkende firma`s en staan tegenwoordig bekend als specialisten voor technisch hoogwaardige elastomeerproducten voor het waterdicht maken van platte daken, gevels en gebouwen die met de grond verbonden zijn. 

 

De inkomsten van de ondernemingsgroep bedragen tegenwoordig meer dan € 100,- miljoen. Onze 350 medewerkers doen elke dag hun uiterste best om onze klanten te inspireren. Het sterke Europese overkoepelende merk en het partnerschap met de Amerikaanse moedermaatschappij zijn een fundament voor duurzaam succes in de toekomst. 

PRODUCTGROEP RESITRIX®

De producten uit de productgroep RESITRIX® worden toegepast in dak-, gevel- en vochtkerende constructies. Het assortiment van RESITRIX® bestaat uit de producten RESITRIX® SK Partial Bond, RESITRIX® SK W Full Bond, RESITRIX® MB, RESITRIX® SR, RESITRIX® ESK en RESITRIX® CL. Daarnaast levert CCM een hoogkwalitatieve aluminium dampremmer ALUTRIX®.

 

Bezoek de website van RESITRIX®

RESITRIX®

PRODUCTGROEP HERTALAN®

De producten uit de productgroep HERTALAN® worden toegepast in dak-, gevel- en vochtkerende constructies. Er zijn ook andere inzetgebieden zoals vijvertoepassingen, bekleding van biogasinstallaties en (blus)water bassins. Het assortiment van HERTALAN® bestaat uit de producten hertalan easy cover, hertalan easy cover FR, hertalan easy weld, hertalan EPDM stroken en hertaled.

HERTALAN®

PRODUCTGROEP HARDCAST®

De producten uit de productgroep HARDCAST® worden toegepast bij lucht- en waterdichte constructies. HARDCAST® ontwikelt klantspecifieke producten voor toepassingen in gevelbouw, luchtkanalen afdichten en dakafwerking. Het assortiment van HARDCAST® bestaat uit hoogwaardige bitumen- en butyltapes, welke al meer dan 35 jaar in eigen huis worden ontwikkeld

 

HARDCAST®