Menu

WAT DRIJFT ONS?

Met onze kwalitatief hoogwaardige producten willen we dagelijks een bijdrage leveren aan een gezonde toekomst voor de volgende generaties. Ons bedrijf is gericht op mensen. Mensen staan centraal in ons bedrijf. Bij het maken van onze producten streven wij naar optimale en veilige werkomstandigheden en we maken producten volgens de hoogste internationale normen. Daarbij houden wij rekening met onze klanten en de eindgebruiker.

Tijdens het productieproces van al onze producten streven we naar een minimum van alle soorten afval en wij gebruiken uitsluitend een hoogwaardige kwaliteit van niet-giftige grondstoffen. We maken gebruik van geavanceerde mogelijkheden om ons doel te bereiken om zo onze ecologische voetafdruk verminderen.

 

Kortom, CARLISLE® CM Europe streeft ernaar verantwoorde, toekomstbestendige producten te ontwikkelen die perfect aansluiten bij uw behoeften.

ONZE BEDRIJFSWAARDEN

Net als bij onze klanten is onze manier van ondernemen gericht op een specifiek doel en begrijpen we als geen ander dat ons succes afhankelijk is van onze leveranciers. In onze rol als leverancier brengen we onze ervaring voor onze klanten in de praktijk.

 

U verdient betrouwbaarheid en voorspelbaarheid; maar ook producten die doen wat ze moeten doen, die u helpen om uw doel efficiënt, nauwkeurig en met succes te bereiken. Onze referenties laten zien dat we het juiste bedrijf zijn om u te ondersteunen bij uw succes.

 

Al meer dan een halve eeuw is HARDCAST® een toonaangevende leverancier op het gebied van professionele tapes en sealants. Gedurende deze periode hebben we een reputatie opgebouwd gebaseerd op integriteit, betrouwbaarheid en kwaliteit.