Menu

Het nieuwste tijdschrift van Carlisle Construction Materials

In de allernieuwste uitgave van Blackprint laat ons moederbedrijf Carlisle Construction Materials Europe  zien een deelgenoot te zijn van een reeks uiteenlopende en innoverende projecten. Wij zijn er trots op dat wij met onze EPDM dakbedekking, stroken en prefab oplossingen aan mogen bijdragen.

 

In het magazine wordt verder kennis gedeeld over actuele topics d.m.v. achtergrondverhalen en diepte-interviews.

Blackprint#21 | Hertalan.nl

Projectbeschrijvingen en interviews

Naast gedetailleerde projectbeschrijvingen leest u in het magazine een aantal interessante diepte-interviews over actuele onderwerpen. Zo komen 2 architecten aan het woord over de verschillen tussen de Nederlandse en Duitse architectuur op het veranderende inzicht op binnenstedelijk wonen en bouwen. Met de oprichter en eigenaar van De Dakdokters spraken we over de inzet groene daken in binnenstedelijke gebieden.  

 

Ook delen wij onze kennis over het realiseren van kritische aansluitingen in de gevel. Als gevolg van steeds kortere doorlooptijden, beperkte ruimte bij binnenstedelijke (hoogbouw)projecten en een tekort aan ‘handjes’ wordt er steeds meer geprefabriceerd. Ook draagt onze innovatieve Nederlandse architectuur bij aan een verschuiving in de wijze van bouwen. Van tunnelbouw naar prefab gevelelementen, van een vlakke gevel naar inspringende balkons en patio’s. Maar hoe maken we de talrijke aansluitingen lucht- en waterdicht en brandveilig?

 

Als laatste spraken we met NS Stations over het dakonderhoud van de verschillende stations. Welke rol speelt materiaal- en vakkennis hierbij?

 

Lees het magazine op de website van CCM Europe

 

 

Ontvangt u liever een papieren versie? Laat uw gegevens achter via het contactformulier

Erwin Wolff | Hertalan
Hardcast