Menu

EEN KORTE VOORUITBLIK

Tijdens de BouwBeurs2015 verenigt Carlisle® CM Europe drie krachtige bouwmerken op één stand: HERTALAN®, RESITRIX® en HARDCAST®. Wij nodigen u van harte uit om ons op onze stand te bezoeken en met ons te toosten op een goed 2015.

 

 

HET BELOOFT EEN MOOI JAAR TE WORDEN 
Voor de merken RESITRIX® en HERTALAN® ontvangen wij onze Environmental Product Declaration. Dit betekent dat wij voor beide productengroepen een eigen LCA hebben laten uitvoeren. Wat blijkt? De milieubelasting is minimaal een derde lager dan bij andere vergelijkbare producten.

 

Met andere woorden: onze producten steken met kop en schouders uit boven de alternatieve dakbedekkingsproducten! Die conclusie is mooi, want de vraag naar duurzame gebouwen neemt toe. Met de opkomst van nieuwe bouwconcepten en de focus op gezondheid, luchtdichtheid en duurzaamheid, hebben onze systemen een prominente plek verworven op de lijst van duurzame materialen.

 

Om dit verder te onderstrepen bestaat het merk HERTALAN® dit jaar 50 jaar. Vijftig jaar bewezen praktijk ervaring met EPDM dakbanen en membranen. Het merk RESITRIX® bijna 40 jaar en HARDCAST® meer dan 35 jaar.

50 JAAR PRAKTIJK ERVARING

U VINDT 125 JAAR ERVARING IN HAL 11 standnummer D.038.