Menu

FISCAAL VOORDEEL VOOR OPDRACHTGEVER

Duurzame EPDM dakbedekking

Onlangs is de nieuwe Milieulijst 2019 verschenen, het “subsidie-handboek” voor de gebouweigenaar. De overheid stimuleert de investering in milieuvriendelijke bedrijfsmiddelen en maakt via twee regelingen (MIA en VAMIL) het kiezen voor duurzame producten extra aantrekkelijk.

 

Deze editie biedt de opdrachtgever de mogelijkheid om ook met producten van CARLISLE® Construction Materials BV een investeringsaftrek aan te vragen. In dit geval gaat het om de EPDM dakbedekking van HERTALAN®, opgenomen onder de regeling A6312: Duurzame recyclebare EPDM-dakbedekking.

 

De MIA-regeling biedt hier de mogelijkheid om een deel van het investeringsbedrag af te trekken van de omzetbelasting die het bedrijf betaalt. De Vamil-regeling maakt het mogelijk om de investering volgens een willekeurig patroon af te schrijven. Hierdoor ontstaat onder andere een rente- en liquiditeitsvoordeel.

MEER INFORMATIE

 Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van deze regeling, of heeft u begeleiding nodig bij de aanvraag voor deze regeling? Onze collega's van HERTALAN® helpen u vrijblijvend op weg.
 

Advies/informatie aanvragen

Afbeelding: Frank Schrama