Menu

(RE) BUILDING THE FUTURE: BEZOEK ONS TIJDENS BUILDING HOLLAND

Building Holland

Van 11 t/m 13 april  vindt in de Amsterdam RAI het jaarlijkse evenement Building Holland plaats. Tijdens dit integrale driedaagse evenement staat de toekomst van de bouw- en vastgoed sector centraal.

 

Natuurlijk zal ook HERTALAN® aanwezig zijn en wij nodigen u van harte uit voor een bezoek aan onze stand. Onze waterdichte en duurzame EPDM oplossingen vindt u op de stand van Carlisle® Construction Materials BV, standnummer 11.038.

Hardcast

THEMATIEK BUILDING HOLLAND

Building Holland staat ook in 2017 in het teken van innovatie en vernieuwing. Dit is wat we samenvatten als (Re)Building the Future: Samen bouwen aan de toekomst van Nederland op basis van de meest actuele trends en ontwikkelingen in samenwerking met baanbrekende innovatieve partijen binnen de bouw en vastgoed.

 

(Re)Building the Future is een oproep gericht op de bouw- en vastgoedsector om -rekening houdend met de toekomst- in te spelen op een sterk veranderende markt en dit zo duurzaam en innovatief mogelijk te doen. Daarbij samenwerkend met de meest toonaangevende ketenpartners zodat er niet alleen productinnovaties ontstaan, maar ook processen worden geoptimaliseerd. Marktpartijen worden met (Re)Building the Future uitgedaagd om verder te kijken dan hun eigen organisatie en bijbehorende processen en actief samen te werken met ketenpartners om oude werkwijzen en business cases te doorbreken. Meer visie op de lange termijn waarbij er samen waarde wordt gecreëerd in een totaalconcept waarbij wordt uitgegaan van de gebruiker!

 

Leisure & Retail
Logistiek Vastgoed
Woningen
Scholen
 Zorgvastgoed
 Kantoren

 

 

Building Holland brengt alle schakels in de keten samen voor kennisdeling, conceptontwikkeling en samenwerking: producenten, architecten, adviseurs, woningcorporaties, ontwikkelaars, overheid, beleggers, installateurs, ingenieurs, aannemers en toeleveranciers.

 

 Klik hier voor een overzicht van het complete programma

Thematiek Building Holland
Erwin Wolff | HERTALAN®

Erwin Wolff

Marketing