Menu

ONTMOET ONS OP BUILDING HOLLAND

Building Holland is hét 3-daagse innovatie event voor de bouw- en vastgoed sector en vindt plaats van 17 t/m 19 april in de RAI Amsterdam. Jaarlijks komen ruim 15.000 bezoekers en 230 standhouders om kennis te delen, te netwerken, zaken te doen en het zien & beleven van innovatieve producten en concepten. Natuurlijk zijn ook wij aanwezig en wij nodigen u van harte uit voor een bezoek aan onze stand.

 

Onze duurzame oplossingen voor water- en luchtdichte toepassingen vindt u op de stand van CARLISLE® Construction Materials (stand 10.009).

Afbeelding: building-holland-wit-1

REGISTREER VOOR GRATIS TOEGANGSKAARTEN

ACTUELE THEMA'S

De thema’s van Building Holland 2018 zijn gericht op duurzaamheid en innovatie. Zo komen o.a. onderwerpen als Circulair bouwen, Renovatie & Transformatie, Gezonde Gebouwen en Duurzame Energie uitgebreid aan bod. Stuk voor stuk thema`s waar onze producten op aansluiten. Zo bieden wij met het HERTALAN® RhinoBond systeem een EPDM dakbedekking welke demontabel is en weer opnieuw te gebruiken. Onze luchtdichte EPDM oplossingen dragen bij aan Gezonde Gebouwen. Klik hier voor het complete programma of laat u middels onderstaande video inspireren.
 

Hardcast
Erwin Wolff | HERTALAN®

Auteur
Erwin Wolff
Marketing
Contact