Menu

CARLISLE® CM EUROPE BROCHURE

CARLISLE® CM Europe | HERTALAN®

HARDCAST® is onderdeel van CARLISLE® Construction Materials Europe (CCM Europe). De CARLISLE® CM Europe Groep verenigt sterke merken onder één dak: HERTALAN®RESITRIX®, HARDCAST® en ECOLAN®. Verbonden door waterdichte oplossingen.   

 

STERKE MERKEN VERENIGD
Deze verbondenheid maakt CARLISLE® Construction Materials Europees marktleider in duurzame EPDM toepassingen voor daken, gevels en vijvers. CARLISLE® CM kan dan ook terugzien op een lange traditie. De Europese bedrijven zijn eind 19e eeuw begonnen als rubberverwerker. In 1856 is in Hamburg het begin gelegd met de productie van eenvoudige rubberen schoenen. Inmiddels na enkele afsplitsingen en naamswijzigen zijn het voormalige PHOENIX Dichtungstechnik GmbH, Hertalan Rubber Products en Carlisle® Hardcast Europe uitgegroeid tot de CARLISLE® CM Europe Groep.

 

Het uitgebreide productfolio van CCM Europe maakt het leven elke dag een beetje makkelijker. Samen bouwen aan succesvolle relaties en water- en luchtdichte oplossingen. Iedere dag zetten 350 medewerkers zich hiervoor in. 

 

Onze passie voor duurzame waterdichte oplossingen hebben wij samengevat in de CCM Europe brochure. Ontdek de vele mogelijkheden en oplossingen die wij u kunnen bieden.

 

DOWNLOAD HIER ONZE BROCHURE

Benno Nijenhuis

Benno Nijenhuis

Marketing manager