Menu

GOUDEN PARTNER 7e EDITIE DUURZAAM GEBOUWD CONGRES

Op 12 november vindt in Groningen de 7e editie van het Duurzaam Gebouwd congres plaats. Dit jaar is het thema "Samen bouwen aan Duurzaam Groningen". 

 

Als Partner van Duurzaam Gebouwd en als marktleider in duurzame EPDM daksystemen zal CARLISLE® Construction Materials natuurlijk aanwezig zijn. Tevens is CCM Gouden Partner van het congres.

 

Duurzaam Gebouwd Congres | HERTALAN®

"SAMEN BOUWEN AAN DUURZAAM GRONINGEN"

Voor wie is het congres bedoeld?

Het congres is bedoeld voor directieleden, managers en senior professionals die actief zijn in de brede bouw- en vastgoedsector of daaraan gelieerd zijn. Een toegangskaart voor het Duurzaam Gebouwd Congres kost € 145,- (excl. BTW).
Via ons kunt u een gratis toeganscode ontvangen, zo lang onze voorraad strekt. Neem hiervoor contact op met de afdeling Marketing van CCM-BV.

 

 Schrijf u nu in voor het congres

WAT IS DUURZAAM GEBOUWD?

Duurzaam Gebouwd is hét kennisplatform over duurzaam bouwen. Als partner van Duurzaam Gebouwd ondersteunt en faciliteert CARLISLE® Construction Materials mede het kennisplatform. Het kennisplatform informeert en inspireert de professional door onafhankelijk nieuws, experts, projectbeschrijvingen, innovatieve producten en inspirerende evenementen. Tegelijkertijd is Duurzaam Gebouwd een complementair en interessant netwerk van personen en bedrijven.

 

MISSIE
Door kennis en netwerk delen de verduurzaming van de gebouwde omgeving een grote stap vooruit te helpen. Duurzaam Gebouwd heeft groot en uniek bereik binnen de bouw en vastgoed. Ruim 60.000 bezoekers per maand, 7.000 nieuwsbrief abonnees, 4.000 leden op LinkedIn, 7.500 followers bij Twitter, 20.000 lezers van het magazine, meer dan 30 top-experts, ruim 100 partners, 50 leden en 1 missie: Kennis delen.