Menu

SUCCESVOL DUURZAAM GEBOUWD CONGRES IN GRONINGEN

Carlisle CM Europe | Duurzaam Gebouwd Congres

Op 12 november vond in Groningen de 7e editie van het Duurzaam Gebouwd congres plaats. Het centrale thema dit jaar was "Samen bouwen aan Duurzaam Groningen".  Met ruim 900 bezoekers uit de brede bouw- en vastgoedsector werd het congres uitstekend bezocht.  

 

Kennisdeling vinden wij erg belangrijk en omdat onze  EPDM daksystemen, lucht-, wind- en waterdichte oplossingen bijdragen  aan de realisatie van de duurzame doelstellingen waren wij natuurlijk op het congres aanwezig. Tevens was CARLISLE® Construction Materials BV "Gouden Partner " van het congres.

IMPRESSIE DUURZAAM GEBOUWD CONGRES

WAT IS DUURZAAM GEBOUWD?

Duurzaam Gebouwd is hét kennisplatform over duurzaam bouwen. Als partner van Duurzaam Gebouwd ondersteunt en faciliteert CARLISLE® Construction Materials mede het kennisplatform. Het kennisplatform informeert en inspireert de professional door onafhankelijk nieuws, experts, projectbeschrijvingen, innovatieve producten en inspirerende evenementen. Tegelijkertijd is Duurzaam Gebouwd een complementair en interessant netwerk van personen en bedrijven.

 

MISSIE
Door kennis en netwerk delen de verduurzaming van de gebouwde omgeving een grote stap vooruit te helpen. Duurzaam Gebouwd heeft groot en uniek bereik binnen de bouw en vastgoed. Ruim 60.000 bezoekers per maand, 7.000 nieuwsbrief abonnees, 4.000 leden op LinkedIn, 7.500 followers bij Twitter, 20.000 lezers van het magazine, meer dan 30 top-experts, ruim 100 partners, 50 leden en 1 missie: Kennis delen.