Menu

ONZE ZUSTERONDERNEMINGEN

HARDCAST® is onderdeel van het internationale CARLISLE® Construction Materials Europe (CCM Europe) en valt onder het moederbedrijf CARLISLE® Construction Materials BV (CCM).
Vanuit het kantoor in Kampen worden de activiteiten voor de merken: HERTALAN®, RESITRIX®, HARDCAST® en ECOLAN® aangestuurd.   

RESITRIX® DAKBEDEKKING

RESITRIX® levert unieke producten voor dak-, gevel en vochtkerende constructies. De gepatenteerde materiaal combinatie van polymeer gemodificeerd bitumen en EPDM synthetische rubber maakt RESITRIX® tot een uniek product. RESITRIX® EPDM daksystemen hebben een bewezen gebuiksduur van meer dan 50 jaar en zijn EPD gecertificeerd.

 

Bezoek de website van RESITRIX®

RESITRIX® dakbedekking

HERTALAN® EPDM DAKSYSTEMEN

CARLISLE® Construction Materials BV produceert met het merk HERTALAN® duurzame EPDM systemen voor dak-, gevel en vochtkerende constructies. HERTALAN® EPDM folies  zorgen voor gebruiksgemak, zijn extreem duurzaam, hebben een bewezen gebruiksduur van meer dan 50 jaar. Dit maakt HERTALAN® EPDM voordeliger dan traditionele oplossingen. 

 

Bezoek de website van HERTALAN®

HERTALAN® EPDM dakbedekking

ECOLAN® EPDM VIJVERFOLIE

Onder vijverbouwers is ons zusterbedrijf ECOLAN® al jaren synoniem voor topkwaliteit in rubber vijverfolie en aanverwante producten. Met ECOLAN® EPDM rubber vijverfolie opent zich een wereld van mogelijkheden om van elke vijver iets bijzonders te maken. ECOLAN®, voor een duurzame, waterdichte bekleding van vijvers, zwemvijvers en waterbassins.

 

Bezoek de website van ECOLAN®

ECOLAN® EPDM vijverfolie