Menu

HARDCAST® TAPES EN SEALANTS

HARDCAST® is al meer dan 50 jaar een begrip in de wereld van professionele afdichtingsproducten. Zo spreekt men in de bouwwereld niet voor niets spreekt men soms van "een gebouw hardcasten". Dit brengt ons direct bij de kern van wat wij u bieden; een breed scala aan producten voor veelzijdige toepassingen. HARDCAST® professionele tapes en sealants bieden u een oplossing voor nagenoeg elke afdichtingsprobleem in diverse toepassingen. U vindt onze producten terug in de bouw, industrie, olie- en pijpindustrie, HAVC en bij de doe-het-zelver.

 

Wij produceren en leveren een compleet assortiment van professionele tapes, sealants, lijmen en primers. Onderzoek, ontwikkeling en productie voeren wij helemaal zelf uit, waardoor we onze klanten kunnen voorzien van optimale kwaliteit en design tegen de best mogelijke prijs. Doordat wij het gehele productieproces in eigen beheer hebben, zijn wij zeer flexibel en hebben we oog voor uw wensen en eisen.

 

Klantspecifieke oplossingen is wat wij u bieden: volledig toegespits op uw branche, toepassing en locatie.

EEN VERSCHEIDENHEID AAN LUCHTDICHTE AFDICHTINGEN VOOR GEVELS, DAKEN EN LUCHTKANALEN

HARDCAST® TAPES | MEER DAN 1.600 MOGELIJKE SPECIFICATIES

Onze producten zijn leverbaar in een veelvoud aan specificaties. Zo zijn wij in staat om u op ieder gewenst moment van het juiste product te voorzien. HARDCAST® tapes worden geleverd met een breedte variërend van 3mm. tot 1000m. De lengte van de tapes variëert van 1m. tot 50m.

 

In ons assortiment vindt u de volgende producten: 

 

✓ butytapes
✓ bitumentapes
✓ linnentapes
✓ sealants & primers

LUCHT- EN WATERDICHTE OPLOSSINGEN

Als gevolg van de steeds verdere aanscherping van de EPC-norm is luchtdicht bouwen niet meer weg te denken. Buiten het feit dat deze norm wordt opgelegd door de overheid, sluit deze norm ook perfect aan bij onze missie: een bijdrage leveren aan een gezonde leefomgeving voor huidige en komende generaties. Door ongewenste naden en kieren af te dichten met onze tapes en sealants worden oncontroleerbare luchtstromen in het gebouw voorkomen en verbetert het klimaat van het gebouw.. 

 

Naast deze toepassing zijn onze tapes ook inzetbaar bij buisisolaties en andere HVAC-toepassingen. Dit voorkomt ongewenst lucht- en warmteverlies en zorgt voor een aanzienlijke energiebesparing. 


Neem vrijblijvend contact met ons op voor een advies op maat.