Menu

TOEPASSINGEN HARDCAST TAPES EN SEALANTS

De producten van HARDCAST® zijn veelzijdig en worden veelvuldig in verschillende sectoren toegepast.

BUTYL TAPES | HARDCAST®
LUCHTKANAAL BEHANDELING

Luchtkanaal toepassingen worden ook wel "airducts" genoemd. Om een optimale en energiezuinige luchtcirculatie te garanderen, is een duurzame afdichting van de voegen in een gegalvaniseerd luchtkanaal (HVAC) noodzakelijk. Deze toepassing stelt hoge eisen op het gebied van luchtdrukbestendigheid en temperatuurschommelingen aan de producten. 

 

HARDCAST® heeft een breed assortiment aan professionele tapes die u een optimaal en gezonder leefklimaat garanderen.

 

Bekijk ons assortiment

PROFESSIONELE TAPES | HARDCAST®
LUCHTDICHT BOUWEN

De eisen op het gebied van luchtdicht bouwen worden steeds verder aangescherpt. Om aan de eisen uit het Bouwbesluit te voldoen is luchtdichting een belangrijk onderdeel. HARDCAST® ontwikkelt een breed assortiment aan proffesionele tapes om nagenoeg ieder bouwwerk volledig luchtdicht op te leveren.

 

Ontdek onze luchtdichte oplossingen

BUTYL TAPES BITUMEN TAPES | HARDCAST®
INDUSTRIE

Aluminium tapes worden veelvuldig ingezet in de industrie-sector. De toepassingen zijn veelzijdig, variërend van afdichtingsmateriaal tot een geleidemateriaal en het tegengaan van corrosie. Voor deze veeleisende toepassingen hebben wij kwalitatief hoogwaardige aluminiumtapes ontwikkeld. Kenmerkend voor onze tapes is dat wij u een oplossing op maat kunnen leveren. Voor nagenoeg iedere toepassing kunnen wij de meest geschikte productspecificaties leveren.

 

Ontdek onze oplossingen op maat

LINNENTAPES | HARDCAST®
DIY - DO IT YOURSELF

HARDCAST® levert een kwalitatief hoogwaardige tapes welke bij uitstek geschikt zijn voor de doe-hetzelver. Een gunstige prijs/kwaliteitverhouding, eenvoudige verwerkingsmethode en breed toepassingsgebied maken HARDCAST® linnentapes bij uitstek geschikt voor de meest uiteenlopende klussen aan huis.

 

Lees verder